Back to All Events

In the Spirit Fundraiser: Chefs in Mexico for Australia

  • The St. Regis Mexico City (map)

Este evento es una gran oportunidad para apoyar a los afectados en Australia. El 100% de las ganancias se destinará a Wildlife Victoria.

Cocinan: Alejandro Ruiz (Casa Oaxaca), Benito Molina y Solange Murris (Manzanilla), David Castro Hussong (Fauna, Valle de Guadalupe), Diego Sobrino (St. Regis), Enrique Olvera (Pujol), Eduardo Morari (Pangea, Monterrey), Elena Reygadas (Rosetta), Edgar Núñez (Sud 777), Jair Téllez (Merotoro), Javier Plasencia (Misión 19, Tijuana), José Luis Hinostroza (Arca, Tulum), Lalo García (Máximo Bistrot), Mikel Alonso y Gerard Bellver (Koma), Paul Bentley (Magno Brasserie).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Special dinner to support those affected in Australia. 100% of the proceeds will go to Wildlife Victoria.

Cook:Alejandro Ruiz (Casa Oaxaca), Benito Molina y Solange Murris (Manzanilla), David Castro Hussong (Fauna, Valle de Guadalupe), Diego Sobrino (St. Regis), Enrique Olvera (Pujol), Eduardo Morari (Pangea, Monterrey), Elena Reygadas (Rosetta), Edgar Núñez (Sud 777), Jair Téllez (Merotoro), Javier Plasencia (Misión 19, Tijuana), José Luis Hinostroza (Arca, Tulum), Lalo García (Máximo Bistrot), Mikel Alonso y Gerard Bellver (Koma), Paul Bentley (Magno Brasserie).

Earlier Event: January 20
9no. Aniversario Misión 19
Later Event: February 7
Jazamango Chefs Series