4th Edition, From the Garden & Vineyard to Your Table
This year we will bring the flavors, culinary techniques & chefs from Oaxaca, Mexico. Dinner will take place in a new Oaxacan gastronomic collaboration between Chef Javier Plascencia and Chef Alex Ruiz (Restaurant Casa Oaxaca, Oaxaca) called "La Central", a few steps away from Finca La Divina in San Antonio de las Minas.
The inspiration for La Central came from a popular market in the city of Oaxaca.
Our line up!
Wineries
Madera 5, Cava Aragón 126 and Las Nubes
The chefs:
Javier Plascencia, Host
Restaurant Animalón
Celia Florian, Oaxaca.
Restaurant Las Quince Letras
José Manuel Baños, Oaxaca.
Restaurant Pitiona
Alex Ruiz, Oaxaca.
Restaurant Casa Oaxaca
Bricia López, Los Angeles
Restaurant La Guelaguetza
Cocktail Reception 6pm / Dinner 8pm / Live Music
Limited tickets available:
Purchase Tickets Here
4ta Edicion “Del Huerto y el Viñedo a tu Mesa”
Para esta edición vamos a traerte los sabores y las técnicas culinarias tradicionales de Oaxaca, nos acompañaran Chefs de dicho Estado. El lugar anfitrión sera en “La Central”, un colectivo gastronómico oaxaqueño del Chef Javier Plascencia y del Chef Alex Ruiz, ubicado a unos pasos de Finca La Divina en San Antonio de las Minas.
Estaremos colaborando con las vinícolas Madera 5 / Cava Aragón 126 y Las Nubes.
Chef Javier Plascencia, Anfitrión
Restaurante Animalón
Chefs invitados:
Celia Florian, Oaxaca.
Restaurante Las Quince Letras
José Manuel Baños, Oaxaca.
Restaurante Pitiona
Alex Ruiz, Oaxaca.
Restaurante Casa Oaxaca
Bricia López, Los Angeles
Restaurante La Guelaguetza
Contaremos con un espacio limitado
Adquiere tus boletos aquí
Coctel de Bienvenida 6pm / Cena 8pm / Música en Vivo