Back to All Events

PLACERES ETERNOS: Animalón

  • Animalón Animalón km 83 Carretera Federal 3 Ensenada, B.C B.C. México (map)

Dinner, Cigars & Valle de Guadalupe Wines.

Chef Javier Plascencia invites you to a very special dinner under the beautiful, two hundred year old oak tree at Animalón.

 This will be a course dinner with cigar connoisseur, Colin Weeks, and Enologist Lourdes Martinez Ojeda.

 About our guests chefs:

• Chef Leonor Espinosa (Leo, Misia / Colombia). Leo is a Colombian chef who has been highly recognized through several national and international awards. She was named the World’s Best Latin American Chef [Female category] in 2017, and her restaurant has been listed as one of Latin America’s 50 Best Restaurants for six years in a row.

• Chef Jonatan Gomez Luna (Le Chique, Riviera Maya). Jonatan is a big promoter of contemporary mexican cuisine. Le Chique is one of the best restaurants in Mexico, achieving awards such as; Best of the Best (2014, 2016 y 2017) by Travel & Leisure Magazine, Restaurant of the Year (2014) by Millesimé Mexico and Chef of the Year (2017) by Culinaria Mexicana.

 Space is limited so reserve your seats today.
Purchase Tickets Here

 Sponsored by:
Nespresso 
Ron Zacapa XO

Cena maridaje, con puros y vino del valle.

El Chef Javier Plascencia te invita a una cena muy especial bajo la magia del encino en Animalón.

Tendremos la presencia del “Cigar Connoisseur” Colin Weeks mas Vinos selectos por la Enóloga Lourdes Martinez Ojeda.

Acerca de los chefs invitados:

• CHEF LEONOR ESPINOSA (Leo / MISIA por Leo Espinosa, Colombia). Leo se consagra en su oficio como la colombiana con más reconocimientos a nivel nacional e internacional, entre ellos... Latin America's 50 Best Restaurants durante 6 años y Mejor Chef Femenina de América Latina (2017).

• CHEF JONATÁN GÓMEZ LUNA (Le Chique, Riviera Maya). Digno representante de la cocina mexicana contemporánea. Le Chique se encuentra entre los mejores restaurantes de México, ganando premios y reconocimientos como: Best of the Best (2014, 2016 y 2017) de los Travel & Leisure Awards, Restaurante del Año (2014) por Millesimé México y Chef del Año (2017) por Culinaria Mexicana.

Tenemos un espacio limitado, no te quedes fuera!
Boletos aquí

Marcas colaboradoras:
Nespresso
Ron Zacapa XO

Earlier Event: April 18
ANIMALÓN: Season 3 is Open